top of page
Image by everdrop GmbH

Vill ni byta städbolag?

Är ni inte nöjda med ert nuvarande städbolag och funderar på att byta? Vi hjälper er hela vägen!

Att byta städbolag kan verka svårt...

...men vi finns här för att göra bytet så enkelt som möjligt för Er. Det enda Ni behöver göra är att ta första steget.

Gör en gratis bokningsförfrågan

Tack! Vi återkopplar inom kort

Vi tror på 4 grundprinciper

SÄKER ARBETSPLATS

Genom att vara anslutna till Almegas kollektivavtal erbjuder vi en säker arbetsplats för våra medarbetare. Kollektivavtalet finns till för att komplettera de lagar och förordningar som säkerställer att alla medarbetare har avtalsmässiga löner, försäkringar, semesterersättning och pension. 

högre löner

Vi ger våra medarbetare högre löner än branschgenomsnittet. Vi tycker det är viktigt att man trivs på sin arbetsplats och blir väl kompenserad för utförda uppdrag.

Högre löner genererar också mer kompetent arbetskraft vilket syns i kvalitén på våra utförda städuppdrag.

BÄTTRE RESULTAT

Kompetenta och nöjda medarbetare gör ett bättre jobb än medarbetare som är missnöjda.

Resultatet blir i vårt fall en väl utförd städning som tillfredställer dig som kund.

nöjd kundgaranti

Vi erbjuder alltid nöjd kundgaranti. 

VAD INGÅR I EN HEMSTÄDNING?

När våra medarbetare kommer hem till Er har de med sig Svanenmärkta rengöringsmedel och microfiberdukar så att de kan göra Ert hem så rent som möjligt. Det Ni behöver ha hemma är en dammsugare, resten tar vi med oss.

 

Nedan ser Ni vad som ingår i en vanlig hemstädning samt vad som är bra att tänka på innan vi besöker Er.

 • Alla rum/Generellt
  Spegelputsning Dammsugning av golv, lister, kontakter, element, mattor samt stoppade och klädda möbler Dammtorkning av fönsterbrädor och alla fria ytor Borttagning av fläckar på dörrar och karmar Golven fuktmoppas, eller enligt överenskommelse med er Tömning av papperskorgar Tavelramar och hängande väggdekorationer i ståhöjd dammas av Lampskärmar i arbetshöjd dammas av
 • Kök
  Invändig rengöring av microvågsugn In- och utvändig rengöring av utrymme där sopor förvaras Köksbänk, diskbänk, spis och kakelvägg rengörs Avtorkning av fläckar på fläkt, köksluckor och utsidan av vitvaror
 • Toaletter och Badrum
  Spegelputsning Torkning av fläckar på badrumsskåp och vitvaror Dusch, badkar, handfat och toalett rengöres Torkning av fläckar från väggar Duschväggar avtorkas
 • Detta är bra att tänka på innan vi besöker er
  • Innan vi kommer är det bra om ni kan plocka undan så mycket som möjligt och frigöra öppna ytor. Det för vårt arbete enklare och mer effektivt och vi hinner med mer saker när vi är på plats. • Om ni har hund, katt eller annat husdjur hemma är det toppen om ni säger till i förväg. Våra städteam kan, liksom alla andra, vara allergiska mot pälsdjur eller ha fobier mot stora läskiga spindlar.
Se vår kompletta checklista för hemstädning här
Varför ska du välja Slipp Städning?

Genom att anlita oss på Slipp Städning får du inte bara en prisvärd, högkvalitativ hemstädning. Alla våra medarbetare är dessutom kollektivavtalsanslutna vilket bidrar till en ökad säkerhet för anställda som kompletterar de lagar som finns gällande löner, försäkringar, pension och semester. Vi har dessutom en omfattande ansvarsförsäkring som träder in om olyckan väl skulle vara framme.

Sugen på att boka in ett hembesök? Då gör du det via detta formulär eller genom att ringa på 031-13 16 10

Vad säger våra kunder om oss?

50% avdrag direkt på fakturan

När du köper hushållsnära tjänster har du som privatperson rätt till 50% avdrag på hela arbetskostnaden genom RUT-avdraget. Detta gör att det faktiska pris du betalar blir lägre samtidigt som vi får kompensation från Skatteverket så att vi kan betala högre löner till våra medarbetare. 

Cleaning Sink
bottom of page