top of page

Göteborgs schysstaste visningsstädning

Slipp storstädning och få mer tid över till det ni älskar!

Gör en gratis bokningsförfrågan

Tack! Vi återkopplar inom kort

Taking the Key

Visningsstädning med kollektivavtal

Kollektivavtal och nöjda medarbetare

Nöjd-kundgaranti

Kvalitativ visningsstädning

Tidseffektiv städning och kostnadsfri ombokning

Inga dolda kostnader

Betalning via faktura

Almega Serviceföretagen

Alla våra medarbetare som arbetar med städning omfattas av kollektivavtal slutet mellan Almega Tjänsteförbunden Hemserviceföretagen och Kommunal. 

Kollektivavtalen kompletterar lagar och förordningar samt interna policys och riktlinjer och säkerställer att all fältpersonal har avtalsmässiga löner, försäkringar, semesterersättning och pension. 

VAD INGÅR I VISNINGSSTÄDNING?

När Ni anlitar oss för Er visningsstädning behöver Ni inte tänka på städmedel eller städning. Vi sköter rubbet! Vårt proffsiga team tar hand om Er från den första kontakten och vi har även möjlighet att ha löpande kontakt mer er stylist för att göra processen så smidig som möjligt för Er. Vårt team har med sig allt material Ni behöver för en fläckfri visningsstädning - Ni behöver bara ta det första steget!

 • Alla rum/Generellt
  Spegelputsning Dammsugning av golv, lister, kontakter, element, mattor samt stoppade och klädda möbler Dammtorkning av fönsterbrädor och alla fria ytor Borttagning av fläckar på dörrar och karmar Golven fuktmoppas, eller enligt överenskommelse med er Tömning av papperskorgar Tavelramar och hängande väggdekorationer i ståhöjd dammas av Lampskärmar i arbetshöjd dammas av
 • Kök
  Invändig rengöring av microvågsugn In- och utvändig rengöring av utrymme där sopor förvaras Köksbänk, diskbänk, spis och kakelvägg rengörs Avtorkning av fläckar på fläkt, köksluckor och utsidan av vitvaror
 • Toaletter och Badrum
  Spegelputsning Torkning av fläckar på badrumsskåp och vitvaror Dusch, badkar, handfat och toalett rengöres Torkning av fläckar från väggar Duschväggar avtorkas
 • Detta är bra att tänka på innan vi besöker er
  • Innan vi kommer är det bra om ni kan plocka undan så mycket som möjligt och frigöra öppna ytor. Det för vårt arbete enklare och mer effektivt och vi hinner med mer saker när vi är på plats. • Om ni har hund, katt eller annat husdjur hemma är det toppen om ni säger till i förväg. Våra städteam kan, liksom alla andra, vara allergiska mot pälsdjur eller ha fobier mot stora läskiga spindlar.
Family Viewing House

Ta det lugnt och vänta på buden

Genom att anlita oss för Er visningsstädning hoppas vi att vi gett Er största möjliga chans att ge nya potentiella spekulanter ett bra första intryck av er bostad och att buden strömmar in efter visning.

Se vår kompletta checklista för visningsstädning här

Varför ska du välja Slipp Städning?

Genom att anlita oss på Slipp Städning får du inte bara en prisvärd, högkvalitativ visningsstädning. Alla våra medarbetare är dessutom kollektivavtalsanslutna vilket bidrar till en ökad säkerhet för anställda som kompletterar de lagar som finns gällande löner, försäkringar, pension och semester. Vi har dessutom en omfattande ansvarsförsäkring som träder in om olyckan väl skulle vara framme. 

Sugen på att ta in en offert? Då gör du det via detta formulär eller genom att ringa på 031-13 16 10

Våra städtjänster

Cleaning Mirror

Hemstädning

På veckointervall enligt era önskemål

Mover Packing

Flyttstädning

När ni ska flytta till ett nytt hem

Cleaning Sink

Storstädning

När det behöver bli extra rent i ert hem

Keys To The New Place

Visningsstädning

När ni vill få ert hem städat innan försäljning

50% avdrag direkt på fakturan

När du köper visningsstädning av oss på Slipp Städning har du som privatperson rätt till 50% avdrag på hela arbetskostnaden genom RUT-avdraget. Detta gör att det faktiska pris du betalar blir lägre samtidigt som vi får kompensation från Skatteverket så att vi kan betala högre löner till våra medarbetare. 

Cleaning Sink
bottom of page