top of page

Göteborgs schysstaste visningsstädning

Slipp storstädning och få mer tid över till det ni älskar!

Gör en gratis bokningsförfrågan

arrow&v

Tack! Vi återkopplar inom kort

Taking the Key

Visningsstädning med kollektivavtal

Kollektivavtal och nöjda medarbetare

Nöjd-kundgaranti

Kvalitativ visningsstädning

Tidseffektiv städning och kostnadsfri ombokning

Inga dolda kostnader

Betalning via faktura

Almega Serviceföretagen

Alla våra medarbetare som arbetar med städning omfattas av kollektivavtal slutet mellan Almega Tjänsteförbunden Hemserviceföretagen och Kommunal. 

Kollektivavtalen kompletterar lagar och förordningar samt interna policys och riktlinjer och säkerställer att all fältpersonal har avtalsmässiga löner, försäkringar, semesterersättning och pension. 

Utöver det använder vi oss inte av underleverantörer för att säkerställa att våra tjänster konstant håller en hög kvalité.

VAD INGÅR I VISNINGSSTÄDNING?

När Ni anlitar oss för Er visningsstädning behöver Ni inte tänka på städmedel eller städning. Vi sköter rubbet! Vårt proffsiga team tar hand om Er från den första kontakten och vi har även möjlighet att ha löpande kontakt mer er stylist för att göra processen så smidig som möjligt för Er. Vårt team har med sig allt material Ni behöver för en fläckfri visningsstädning - Ni behöver bara ta det första steget!

Family Viewing House

Ta det lugnt och vänta på buden

Genom att anlita oss för Er visningsstädning hoppas vi att vi gett Er största möjliga chans att ge nya potentiella spekulanter ett bra första intryck av er bostad och att buden strömmar in efter visning.

Se vår kompletta checklista för visningsstädning här

Varför ska du välja Slipp Städning?

Genom att anlita oss på Slipp Städning får du inte bara en prisvärd, högkvalitativ visningsstädning. Alla våra medarbetare är dessutom kollektivavtalsanslutna vilket bidrar till en ökad säkerhet för anställda som kompletterar de lagar som finns gällande löner, försäkringar, pension och semester. Vi har dessutom en omfattande ansvarsförsäkring som träder in om olyckan väl skulle vara framme. Utöver det använder vi oss inte av underleverantörer vilket säkerställer att våra tjänster hela tiden håller en hög kvalité.

Sugen på att ta in en offert? Då gör du det via detta formulär eller genom att ringa på 031-13 16 10

Våra städtjänster

Cleaning Mirror

Hemstädning

På veckointervall enligt era önskemål

Mover Packing

Flyttstädning

När ni ska flytta till ett nytt hem

Cleaning Sink

Storstädning

När det behöver bli extra rent i ert hem

Keys To The New Place

Visningsstädning

När ni vill få ert hem städat innan försäljning

50% avdrag direkt på fakturan

När du köper visningsstädning av oss på Slipp Städning har du som privatperson rätt till 50% avdrag på hela arbetskostnaden genom RUT-avdraget. Detta gör att det faktiska pris du betalar blir lägre samtidigt som vi får kompensation från Skatteverket så att vi kan betala högre löner till våra medarbetare. 

Cleaning Sink
bottom of page