top of page

DET HÄR ÄR SLIPP STÄDNING

På Slipp tror vi på att ta hand om våra anställda - på riktigt. Genom att erbjuda högre löner än genomsnittet och bra förmåner är vi övertygade om att det återspeglas i våra anställdas arbete. 

 

Genom att skapa schyssta arbetsförhållanden attraherar vi även de bästa städarna i branschen - ett enkelt men sunt kretslopp som får vår verksamhet att ständigt växa.

Kollektivavtal och nöjda medarbetare

Nöjd-kundgaranti

Högkvalitativ hemstädning

Inga bindningstider och kostnadsfri ombokning

Inga dolda kostnader

Betalning via faktura

Vår affärsidé är simpel. Bättre löner och förmåner attraherar kompetent arbetskraft. Kompetent arbetskraft gör ett bra jobb och ett bra jobb ger nöjda kunder och i våra kunders fall innebär det en ren och trivsam plats som man gillar att komma hem till. 

almega_cmyk-png1.png

Alla våra anställda som arbetar mot privatkunderna omfattas av kollektivavtal slutet mellan Almega Tjänsteförbunden Hemserviceföretagen och Kommunal. 

Kollektivavtalen kompletterar lagar och förordningar samt interna policys och riktlinjer och säkerställer att all fältpersonal har avtalsmässiga löner, försäkringar, semesterersättning och pension. 

Våra städtjänster

Cleaning Mirror

Hemstädning

På veckointervall enligt era önskemål

Mover Packing

Flyttstädning

När ni ska flytta till ett nytt hem

Cleaning Sink

Storstädning

När det behöver bli extra rent i ert hem

Keys To The New Place

Visningsstädning

När ni vill få ert hem städat innan försäljning

50% avdrag direkt på fakturan

När du köper hushållsnära tjänster har du som privatperson rätt till 50% avdrag på hela arbetskostnaden genom RUT-avdraget. Detta gör att det faktiska pris du betalar blir lägre samtidigt som vi får kompensation från Skatteverket så att vi kan betala högre löner till våra medarbetare. 

Cleaning Sink
bottom of page