top of page

Vad städar en städfirma?Nästan alla städbolag i branschen bedriver sina verksamheter på olika sätt. Vissa är mer fokuserade på tjänster mot privatpersoner som hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Andra är inriktade på städtjänster mot företag så som golvvård, kontorsstädning och städning av ett företags lokaler.


Vi kan inte tala för alla men på Slipp Städning utför vi alla typer av städuppdrag för privatpersoner. Detta innefattar som ovanstående nämnt hemstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Vi hjälper även företag med alla typer av städuppdrag som bland annat golvvård, kontorsstädning och lokalstädning.


En städfirma kan aktivt välja bort vissa typer av städtjänster och ofta har större städbolag ett bredare utbud utav tjänster, vilket faller logiskt då de har fler medarbetare och på så sätt också en bredare kompetens.


Kort svar på frågan "vad städar en städfirma?" är: allt. Oavsett vad du har för krav så kan du hitta ett städbolag som hjälper dig med den städningen just du kräver.


Hos oss på Slipp Städning försöker vi vara så flexibla som möjligt och möta dig som kund där du behöver hjälp med din städning.

Comments


bottom of page