top of page

Vad kostar flytt och städ?

När ni ska flytta kommer alltid den ständiga frågan, ska man anlita flyttfirma eller muta kompisarna med pizza och öl. Och när det kommer till flyttstädning, ska man göra den själv eller anlita en städfirma? Här finns det såklart inga rätt eller fel men det finns fördelar med alla alternativ.


Genom att göra allting själv, sparar du såklart pengar. Är du en person som gillar att ha kontroll så får du också mer kontroll genom att både flytta och flyttstäda själv.


Om du däremot anlitar professionell hjälp finns det en hel del fördelar. En flyttfirma är både erfarna och metodiska i sitt arbete vilket gör att de med största sannolikhet kommer att genomföra flytten snabbare än om du gör den själv. En flyttfirma har också ansvarsförsäkring, vilket innebär om att olyckan väl är framme, så kommer du att bli kompenserad.


När det kommer till flyttstädning så finns det också en hel del fördelar med att anlita professionell hjälp och på så sätt köpa sig fri allt ansvar som har med flyttstädning att göra. Dels så slipper du städa ett boende som du inte längre ska bo i från topp till tå. Du slipper också vara ansvarig för att flyttstädningen ska bli godkänd, då de allra flesta städbolag lämnar en garanti för att säkerställa att de nya människorna som ska bo i bostaden är nöjda med flyttstädningen.


På Slipp Städning kan vi definitivt hjälpa er med flyttstädning. Dessutom kan vi förmedla uppdrag gällande flytt till våra samarbetspartners som kommer att ta väl hand om dig och dina grejer.


Men vad kostar flytt och städ?

Det är svårt att säga precis vad det kostar, därför ber vi dig att ta kontakt med oss här för att be om en kostnadsfri offert.
Comments


bottom of page