top of page

Vilken städfirma i Göteborg är bäst?

Vissa människor kan tycka att specifika maträtter är goda medans andra tycker att de är otroligt osmakliga. Som det gamla talesättet går så är smaken som baken, delad!


Vi människor är unika i vårt sätt att tycka och tänka. Det gäller även när det kommer till städning och vad vi anser är rent.


Det finns en hel drös med olika städfirmor i Göteborg och det är omöjligt att kröna vem som ska få titeln "Bästa städfirman i Göteborg". Däremot finns det vissa verktyg du kan ta hjälp av för att inte gå på de värsta nitarna.


Öka dina chanser att hitta den bästa städfirman i Göteborg

Genom att läsa recensioner kika på vad hur andra kunder har upplevt städfirmor kan du skapa dig en uppfattning kring hur städfirman uppträder.


Det finns mängder med olika plattformer där du som potentiell kund kan hitta omdömen om städfirmor och andra bolag så som Google, Trustpilot, Facebook. På Slipp Städning har vi valt att arbeta tillsammans med Reco.se - en oberoende omdömessite som samlar in autentiska recensioner från riktiga kunder. Dessutom stödjer Reco barncancerfonden och skänker pengar till organisationen varje år i syfte att bekämpa cancer hos barn vilket vi tycker är väldigt bra.


Slipp Städning som städfirma i Göteborg

På Slipp Städning har vi valt att fokusera på att ta hand om våra medarbetare och stå för kvalitet. Vi vet att vi inte är billigast i branschen - det är heller ingenting vi valt att konkurrera på. Istället tror vi på att skapa en trygg miljö för våra medarbetare där de får rätt verktyg för att utföra sitt jobb, vilket vi är övertygade om att det påverkar resultatet ute hos våra kunder. Vi tror också starkt på kvalitet och service och att du som kund i slutändan ska vara nöjd med den tjänst du faktiskt köp av oss - städning.bottom of page