top of page

Varför ska man ha hemstädning?Oavsett hur mycket vi vill, så är tid inte något vi kan få mer av. Eller kan vi det?


När bilen går sönder lämnar vi den till verkstaden. Om en vattenledning går sönder ringer vi en rörmokare som kommer och löser problemet. Lika självklart borde det vara att låta ett proffs ta hand om din hemstädning så att du kan lägga mer tid på saker du tycker är roligt.


Det är ingen hemlighet att vem som helst kan plocka upp en dammsugare eller svepa en mopp över ett golv. Om du är som alla andra människor har du begränsat med tid och om vi får gissa ser ditt schema redan ganska fullt ut. Genom att anlita ett städbolag som tar hand om hemstädningen och på så sätt avlastar din to-do-list får du en sak mindre att bekymra dig om.


Att låta ett proffs ta hand om hemstädningen är inte bara tidsbesparande, det är även extremt lyxigt att kunna koppla av i ett välstädat hem efter en hård arbetsdag. Det är en lyx vi vill att du ska kunna njuta av oftare.


Hur dyrt är det med hemstädning?

Det enkla svaret är: inte så dyrt som du tror!


Du har förmodligen hört begreppet RUT-avdrag, men vad är det egentligen?


RUT står för Rengöring, Underhåll och Tvätt och RUT-avdraget innebär att du som privatperson får en skattereduktion på 50% av det faktiska priset vi som städbolag offererar till dig.


Låt säga att vi som städbolag offererat dig 1000kr för en hemstädning. Med hjälp av RUT-avdraget betalar du endast 500kr, resten av beloppet får vi som städbolag från staten.


RUT-avdraget är fantastiskt

Med hjälp av RUT-avdraget blir din hemstädning billigare, samtidigt får vi som städbolag ersättning från staten vilket gör att vi kan betala våra medarbetare schyssta löner. Dessutom bidrar RUT-avdraget till att fler svenskar än någonsin använder sig av hushållsnära tjänster vilket gör att mer pengar pumpas in i maskineriet. På så sätt får staten in likvida medel som de i sin tur kan lägga på att förbättra Sveriges sjukhus, skolor och polisväsende.


Hemstädning när det passar dig

På Slipp Städning strävar vi efter att vara så flexibla som möjligt. Vi städar när det passar dig. Det enda du behöver göra är att boka en tid. Vi utför hemstädning i Göteborg med omnejd.


Kollektivavtal är en självklarhet

Att trivas på sin arbetsplats är viktigt för oss. Därför är det en självklarhet att vi är anslutna till kollektivavtal vilket kompletterar det lagar och förordningar som finns och säkerställer att våra medarbetare arbetar under schyssta arbetsförhållanden och blir väl avlönade för sitt arbete.


Vi är gäster i ditt hem

När vi får förtroende att ta hand om din hemstädningen ser vi det som att vi är gäster i ditt hem. Därför strävar vi alltid efter att samma personal kommer hem till dig varje gång.


Våra medarbetare pratar svenska

Alla våra medarbetare har lång erfarenhet inom lokalvård. Dessutom pratar alla svenska, vilket vi tycker är viktigt för att kommunikationen mellan er, men även vår interna kommunikation, ska flyta på så smidigt som möjligt.


I snitt lägger varje hushåll i Sverige 15h i månaden på att städa sitt hem. Vad hade du gjort om du fick 15h mer varje månad?
Comments


bottom of page