top of page

Torslandas schysstaste hemstädning

Slipp Städning och låt oss ta hand om städningen av ert hem istället!

Gör en gratis bokningsförfrågan

arrow&v

Tack! Vi återkopplar inom kort

unsplash-SqOMDOQb3ws_edited.jpg

Hemstädning i Torslanda med kollektivavtal

Kollektivavtal och nöjda medarbetare

Nöjd-kundgaranti

Högkvalitativ hemstädning

Inga bindningstider och kostnadsfri ombokning

Inga dolda kostnader

Betalning via faktura

Almega Serviceföretagen

Alla våra medarbetare som arbetar med hemstädning omfattas av kollektivavtal slutet mellan Almega Tjänsteförbunden Hemserviceföretagen och Kommunal. 

Kollektivavtalen kompletterar lagar och förordningar samt interna policys och riktlinjer och säkerställer att all fältpersonal har avtalsmässiga löner, försäkringar, semesterersättning och pension. 

Utöver det använder vi oss inte av underleverantörer för att säkerställa att våra tjänster konstant håller en hög kvalité.

VAD INGÅR I HEMSTÄDNINGEN?

När vi på Slipp Städning kommer och gör ert hem skinande rent har vi alltid med oss mopp, mikrofiberdukar och Svanenmärkta rengöringsmedel så att hemstädningen blir så effektiv som möjligt. Det enda du behöver ha hemma är en fungerande dammsugare. Under denna text framgår det vad som ingår i en vanlig hemstädning.

Gör en gratis bokningsförfrågan

arrow&v

Tack! Vi återkopplar inom kort

Utförande av hemstädning i Göteborg

Nöjda medarbetare - Nöjda kunder

Här på Slipp Städning tror vi på att ta hand om våra medarbetare, på riktigt. Genom att betala högre löner än branschgenomsnittet och vara anslutna till kollektivavtal skapar vi schyssta arbetsförhållanden. Detta leder till att våra medarbetare gillar att gå till jobbet vilket också syns i arbetet vi utför.

Varför hemstädning?

Att komma hem till en ren och fin bostad efter en hård och lång dag är något av det bästa vi vet. Vi tycker det är superroligt att höra hur vi hjälper till och underlättar vardagen för våra kunder.

Moppning under hemstädning i Göteborg

6 VANLIGA FRÅGOR OM HEMSTÄDNING

Se vår kompletta checklista för hemstädning här
Varför ska du välja Slipp Städning?

Genom att anlita oss på Slipp Städning får du inte bara en prisvärd, högkvalitativ hemstädning. Alla våra medarbetare är dessutom kollektivavtalsanslutna vilket bidrar till en ökad säkerhet för anställda som kompletterar de lagar som finns gällande löner, försäkringar, pension och semester. Vi har dessutom en omfattande ansvarsförsäkring som träder in om olyckan väl skulle vara framme. Utöver det använder vi oss inte av underleverantörer vilket säkerställer att våra tjänster hela tiden håller en hög kvalité.

Sugen på att boka in ett hembesök? Då gör du det via detta formulär eller genom att ringa på 031-13 16 10

Våra städtjänster

Cleaning Mirror

Hemstädning

På veckointervall enligt era önskemål

Mover Packing

Flyttstädning

När ni ska flytta till ett nytt hem

Cleaning Sink

Storstädning

När det behöver bli extra rent i ert hem

Keys To The New Place

Visningsstädning

När ni vill få ert hem städat innan försäljning

50% avdrag direkt på fakturan

När du köper hemstädning av oss på Slipp Städning har du som privatperson rätt till 50% avdrag på hela arbetskostnaden genom RUT-avdraget. Detta gör att det faktiska pris du betalar blir lägre samtidigt som vi får kompensation från Skatteverket så att vi kan betala högre löner till våra medarbetare. 

Cleaning Sink
bottom of page