top of page

Kungsbackas schysstaste hemstädning

Slipp Städning och få ert hem i Kungsbacka städat av ett riktigt proffs istället!

Gör en gratis bokningsförfrågan

arrow&v

Tack! Vi återkopplar inom kort

Cleaning Supplies

Hemstädning i Kungsbacka med kollektivavtal

Kollektivavtal och nöjda medarbetare

Nöjd-kundgaranti

Högkvalitativ hemstädning

Inga bindningstider och kostnadsfri ombokning

Inga dolda kostnader

Betalning via faktura

Almega Serviceföretagen

Alla våra medarbetare som arbetar med städning omfattas av kollektivavtal slutet mellan Almega Tjänsteförbunden Hemserviceföretagen och Kommunal. 

Kollektivavtalen kompletterar lagar och förordningar samt interna policys och riktlinjer och säkerställer att all fältpersonal har avtalsmässiga löner, försäkringar, semesterersättning och pension. 

Utöver det använder vi oss inte av underleverantörer för att säkerställa att våra tjänster konstant håller en hög kvalité.

VAD INNEFATTAR EN HEMSTÄDNING I KUNGSBACKA?

När vi på Slipp Städning kommer till ert hem har vi med oss mikrofiberdukar, mopp och Svanenmärkta rengöringsmedel så att hemstädningen blir så effektiv som möjligt. Det enda du behöver ha hemma är en fungerande dammsugare. I listan nedan kan du se vad som ingår i en vanlig hemstädning.

Gör en gratis bokningsförfrågan

arrow&v

Tack! Vi återkopplar inom kort

Utförande av hemstädning i Göteborg

Nöjda medarbetare skapar nöjda kunder

Vi på Slipp Städning tror på att ta hand om våra medarbetare. Det ska vara roligt att gå till jobbet, därför sätter vi våra medarbetare i första rummet. Vi erbjuder högre löner än branschgenomsnittet och självklart är vi kollektivavtalsansluta. 

Varför ska man ha hemstädning?

Vem gillar inte att komma hem till en skinande ren bostad efter en hård dag på jobbet? Hemstädning är en vardagslyx och vi älskar att höra historier från hur vi kan hjälpa till att underlätta deras vardag. I snitt spenderar varje svenskt hushåll ca 15h i månaden på att städa. Det är tid vi tycker ni kan lägga på annat.

Moppning under hemstädning i Göteborg

6 VANLIGA FRÅGOR OM HEMSTÄDNING

Se vår kompletta checklista för hemstädning här
Varför ska du välja Slipp Städning?

Genom att anlita oss på Slipp Städning får du inte bara en prisvärd, högkvalitativ hemstädning i Kungsbacka. Självklart är vi anslutna till kollektivavtal vilket skapar en ökad säkerhet för våra medarbetare då kollektivavtalet kompletterar de lagar som finns gällande pension, försäkringar, semester och löner. Vi har också en omfattande ansvarsförsäkring som innebär att om något går snett är vi fullt försäkrade.

Sugen på att boka in ett hembesök? Då gör du det via detta formulär eller genom att ringa på 031-13 16 10

Våra städtjänster

Cleaning Mirror

Hemstädning

På veckointervall enligt era önskemål

Mover Packing

Flyttstädning

När ni ska flytta till ett nytt hem

Cleaning Sink

Storstädning

När det behöver bli extra rent i ert hem

Keys To The New Place

Visningsstädning

När ni vill få ert hem städat innan försäljning

50% avdrag direkt på fakturan

När du låter oss på Slipp Städning, eller någon annan städfirma, sköta din hemstädning har du rätt till 50% avdrag på hela arbetskostnaden genom RUT-avdraget. På så sätt blir det faktiska priset du betalar lägre samtidigt som vi som städbolag blir kompenserade från Skatteverket så att vi kan betala högre löner till våra medarbetare.

Cleaning Sink
bottom of page