top of page

Kungsbackas schysstaste flyttstädning

Slipp flyttstäda i Kungsbacka och få mer tid över till ert nya hem!

Gör en gratis bokningsförfrågan

arrow&v

Tack! Vi återkopplar inom kort

Moving Boxes

Flyttstädning i Kungsbacka med kollektivavtal

Kollektivavtal och nöjda medarbetare

Nöjd-kundgaranti

Högkvalitativ flyttstädning

Tidseffektiv städning och kostnadsfri ombokning

Inga dolda kostnader

Betalning via faktura

Almega Serviceföretagen

Alla våra medarbetare som arbetar med städning omfattas av kollektivavtal slutet mellan Almega Tjänsteförbunden Hemserviceföretagen och Kommunal. 

Kollektivavtalen kompletterar lagar och förordningar samt interna policys och riktlinjer och säkerställer att all fältpersonal har avtalsmässiga löner, försäkringar, semesterersättning och pension. 

Utöver det använder vi oss inte av underleverantörer för att säkerställa att våra tjänster konstant håller en hög kvalité.

VAD INGÅR NÄR DU BOKAR FLYTTSTÄDNING?

När ni låter oss på Slipp Städning ta hand om er flyttstädning behöver ni varken tänka på städning, städmedel, städverktyg eller reklamationer. Det sköter vi! Vi tar hand om er från att ni skickat en offertförfrågan till att städningen är godkänd av bostadens nya ägare. Det enda ni behöver göra är att ta kontakt - resten fixar vi!

Gör en gratis bokningsförfrågan

arrow&v

Tack! Vi återkopplar inom kort

Nöjda kunder efter flyttstädning i Göteborg

Fokusera på ert nya hem så flyttstädar vi ert gamla!

När ni låter oss på Slipp Städning ta hand om flyttstädningen slipper ni tänka på någonting - vi fixar rubbet. Se bara till att bostaden är tom, och att belysning finns i bostaden.

6 VANLIGA FRÅGOR OM FLYTTSTÄD

Se vår kompletta checklista för flyttstädning här

Varför ska du välja Slipp Städning?

Genom att anlita oss på Slipp Städning får du inte bara en prisvärd, högkvalitativ flyttstädning. Alla våra medarbetare är dessutom kollektivavtalsanslutna vilket bidrar till en ökad säkerhet för anställda som kompletterar de lagar som finns gällande löner, försäkringar, pension och semester. Vi har dessutom en omfattande ansvarsförsäkring som träder in om olyckan väl skulle vara framme. Utöver det använder vi oss inte av underleverantörer vilket säkerställer att våra tjänster hela tiden håller en hög kvalité.

Sugen på att ta in en offert? Då gör du det via detta formulär eller genom att ringa på 031-13 16 10

Våra städtjänster

Cleaning Mirror

Hemstädning

På veckointervall enligt era önskemål

Mover Packing

Flyttstädning

När ni ska flytta till ett nytt hem

Cleaning Sink

Storstädning

När det behöver bli extra rent i ert hem

Keys To The New Place

Visningsstädning

När ni vill få ert hem städat innan försäljning

50% avdrag direkt på fakturan

När du köper hushållsnära tjänster, där flyttstädning ingår, gör vi automatiskt ett avdrag med 50% på fakturan. Detta kallas RUT-avdrag och innebär att vi som städbolag får hälften av pengarna från dig. Resterande halvan får vi från Skatteverket. Ett supersmidigt sätt som gör det både billigare för dig som privatperson, samtidigt som vi som städbolag får mer pengar i kassan vilket i sin tur gör att vi kan betala ut högre löner till våra medarbetare.

Cleaning Sink
bottom of page